Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

RETROit Cobana -tuoliRETROit-istuin on markkinoiden ainoa säkkituoli, jossa voit istua ryhdikkäästi kahvikupin kera tai nauttia olostasi rennommassa asennossa.

RETROit-istuimen 300 litrainen täyte on jaettu kahteen erilliseen osaan, minkä vuoksi istuma-asento mukautuu ryhdikkäästä rentoon toisin kuin muissa markkinoilla olevissa säkkituoleissa. RETROit-istuinta ei tarvitse ryhdistää muotoonsa - se säilyttää olemuksensa ilmankin!

 Sisälle & Ulos

Sisälle? Kyllä! Ulos? Tottakai! Sinä päätät! Aurinkoisena päivänä istuin on lempipaikkasi ulkona nurmikolla, ja aivan yhtä hyvin se toimii vaikka takan edessä sisätilassa tai parekkeella.

 Vedenkestävä

Niinhän sitä sanotaan, ettei ole vääränlaista säätä - on vain vääränlaiset varusteet... Tämä ei muodostu ongelmaksi RETROit-istuimen kanssa, sillä se on valmistettu olefin-materiaalista, joka ei ole Suomenkaan säistä moksiskaan! Relaa lempi-istuimessasi vaikka sadesäällä!

 Haalistumaton

Kylläpä tänään paistaa kirkkaasti! Ei haittaa: RETROit on tehty synteettisestä materiaalista, joka kestää myös kirkkaan paisteen haalistumatta. Aivan loistavaa!
Hinta alk.350.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Black350.00 €
Grey350.00 €
Brown350.00 €
Sand Melange350.00 €

Lisätiedot

Mitat:: 86 x 90 x 70 cm (lxsxk)
Täyte:: 300 litraa EPS-raetta
Verhoilu:: olefin-kuitu