Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
 
Projekti alkaa ensimmäisestä tapaamisesta suunniteltavassa tilassa tai kiinteistössä. Kartoitamme yhdessä toiveet ja tavoitteet, aikataulun, sisällön ja budjetin. Ensikäynti on aina ilmainen.
  • Tapaamisen jälkeen toimitan kirjallisen tarjouksen, jossa tarkennetaan laadittavan suunnitelman aikataulu ja laajuus. Tarjouksen tultua hyväksytyksi aloitan työn: tarvittaessa mittaan kohteen, piirrän pohjakuvan ja seinäprojektiot.
  • Projektin kuluessa tapaamme materiaalipalaverien tai kalustekatselmointien parissa. Tällä tavoin pystyn käyttämään suunnitelmassa jo lähtökohtaisesti mieluisia elementtejä, jolloin vältytään muutoksilta myöhemmässä vaiheessa.
  • Valmis suunnitelma luovutetaan sinulle sovitussa aikataulussa. Suunnitelmassa on tyypillisesti mukana pohjakuva, useita seinäprojektioita, materiaali- ja kalusteluettelot hintoineen, esitteitä, materiaalimalleja.

Varsinaisen työn alettua kohteessa, olen tarvittaessa mukana työmaapalavereissa ja mikäli niin sovitaan, teen materiaali- ja kalustetilaukset puolestasi.

Otathan yhteyttä!